Praktisk informasjon

Medlemmer kan hente drikkevann i foreningens klubblokale. Her er det også et toalett og dusj til bruk for medlemmer. Bruk av dusjen koster kr 10,-.

I klubblokale er det fryser og kjøleskap som kan brukes av medlemmer. Det er begrenset plass, vennligst ikke fyll opp med unødige varer.

Det finnes en fellesgrill på brygga, denne er innkjøpt og drives av medlemmene. Betal gjerne litt for drift og innkjøp. Gass finnes i kassen utenfor porten (samme nøkkel som til toalett/garasje) er gassen tom kan den skiftes på Lindøya.

Båtforeningens klubbhus vil normalt være oppe på dagtid i helgene under sommersesongen. Dersom båteier benytter seg av klubbhuset plikter han/hun å rydde/gjøre rent etter seg. Alle medlemmer har adgang til klubbhuset, og kan få utlevert nøkkel av vedkommende som har vakt.

Max str. er 32 fot. Hjullasteren kan løfte max 4,5 tonn. Ta kontakt med Henning hvis du har spørsmål ang. opptak og utsetting av båter. Har du andre spørsmål ang. brygga ta kontakt med bryggeansvarlig Henning Bøttger.

Båter i vinteropplag skal være klare til å bli sjøsatt innen 1. juni. Lister over sjøsetting og vinteropplag blir satt opp på klubbhuset, og båteier plikter å skrive seg på denne liste.

Forslag til styret, eller meninger du måtte ha kan legges i foreningens postkasse på utsiden av klubbhuset.

 

 

 


t

OM OSS

GJESTEBRYGGE

ØYAS HISTORIE

MEDLEMSKAP

MEDLEMSSIDE

MEDLEMSINFORMASJON

MedlemsBUTIKK

STYRET

KONTAKT